Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Strona główna | Pomoc | Szukaj | Zaloguj się | Rejestracja
Wrzesień 03, 2010, 11:23:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Skrzynka Kontaktowa  (Przeczytany 10058 razy)
STR
Generał brygady (Brigadier General)
*

« Odpowiedz #30 : Listopad 20, 2007, 05:08:47 »

witam

Jestem w dalszym ciágu bez internetu. Problemy lokalowe :/
Szarik zdejmij mnie ze wszystkich Reprezentacyjnych walk. Na ta chwile nie wiem kiedy bede mogl podjac walki z przeciwnikami. Jak wroci wszystko do normy odezew sie.

pozdrawiam

STR - PL
Rommel
Generał dywizji (General Major)
*

« Odpowiedz #31 : Listopad 27, 2007, 10:40:55 »

Kto jest chętny na paryjkę w panzera przez skaypa??
Chetnie z kims bym powalczył.
Rommel
erwinrommel_pl tak mnie znajdziesz na skaypie po 21
hubertok
Sierżant (Sergeant)
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #32 : Grudzień 02, 2007, 04:43:46 »

witam chętnie zagrałbym w zitadelle rosjanami aby na początek nie przegrać szybko Wink ustawienie 100:100

mogę dziś po 20

mój GG 7890863

"O Boże, jesli wogóle istniejesz, zbaw mą duszę, jesli wogóle mam jakąś duszę!"

Brytyjski żołnierz w bitwie pod Blenheim
Depet
Administrator
Marszałek (General of Army)
*

Główny Strateg Kraju

« Odpowiedz #33 : Grudzień 02, 2007, 05:23:59 »

witam chętnie zagrałbym w zitadelle rosjanami aby na początek nie przegrać szybko Wink ustawienie 100:100

Witaj na forum i w lidze !

To zapewne TY pisałeś do mnie na GG - niestety tym razem nie mam już czasu żeby zagrać (wpierw muszę skończyć gry które mam na tapecie) ale gorąco polecam opcje na stronie Wyzwanie >> http://ssi.gildiageneralow.pl/challenge.php - wyślij info szczególnie do Krisa, Janusa i pepe1941 ! Smiley

Portal Ligowy Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
http://generalsguild.com/
hubertok
Sierżant (Sergeant)
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #34 : Grudzień 02, 2007, 06:59:44 »

wezwałem waszmościów ale mam dużą ochotę zagrać DZISIAJ! Niestety wątpię czy akurat dziś odpowiedzą...
Może jednak szanowny moderator się skusi - szybko wklepę niemiaszków w ziemię i po krzyku Wink

Depet
Administrator
*

Główny Strateg Kraju

« Odpowiedz #35 : Grudzień 03, 2007, 12:14:16 »

Może jednak szanowny moderator się skusi - szybko wklepę niemiaszków w ziemię i po krzyku Wink

Ja bym się bardzo skusił gdyby nie moje kłopoty z czasem Sad a co do samej gry przez skype - proponuje przejrzeć strony osobiste graczy aktywnych (najlepiej zacząć od tych co znajdują się w tabeli ligowej) - tam masz podane wszelkie możliwe namiary na gg, skype wraz z systemem pokazującym status - jeśli ktoś jest dostępny możesz w 5 minut zagadać i umówić się na szybką grę. Jeśli natomiast interesuje Cię gra online to sprawa jest jeszcze łatwiejsza - wchodź na WARZONE i masz masę graczy do natychmiastowej gry !  Grin
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2007, 12:16:33 wysłane przez Depet » Zapisane

hubertok
Sierżant (Sergeant)
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #36 : Grudzień 03, 2007, 12:24:20 »

nie za bardzo rozumiem tę grę przez skype. To tak samo jak PbEM ale save jest wysyłany przez komunikator?

Depet
Administrator
*

Główny Strateg Kraju

« Odpowiedz #37 : Grudzień 03, 2007, 12:27:56 »

nie za bardzo rozumiem tę grę przez skype. To tak samo jak PbEM ale save jest wysyłany przez komunikator?

Dokładnie - gra jest dynamiczna bo w czasie kiedy Ty rozgrywasz ture Niemcami...przeciwnik rozgrywa Rosjanami drugą...a później zmiana...praktycznie non stop gra którą w każdej chwili można przerwać i wrócić do niej później...no i można pogadać Smiley.

On-Line z kolei jest najprostsza - żadnych tur w formie plików tylko bezpośrednia gra.

VonLitwin
Sierżant (Sergeant)
*

« Odpowiedz #38 : Grudzień 03, 2007, 02:28:48 »

Hej Hubertok ja mogę z tobą zagrać z chęcią pogonie tych czerwonych oberwanców  Wink w domku jestem po 20 jakby co szukaj mnie na skypie "Vonlitwin"
hubertok
Sierżant (Sergeant)
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #39 : Grudzień 03, 2007, 02:35:19 »

witam - z tym, ze mogą być problemy bo ja gram po raz pierwszy PbEM wczesniej tylko przez hamachi. To bedzie pierwsza gra PG2 po sieci - więc nastaw się na tłumaczenie Wink

Nie mam skype ale postaram się zainstalować. ZRób turę i wyslij mi najlepiej na maila hubertok@interia.pl . Chyba najrozsadniejszy prestiż to 100:100 ale nie mam pewności.

Jak rozumiem nie ma reloadów ani cancel.

Cieszę się, że ktoś się odezwał. Stare wilczki jakieś takie spanikowane i nie chcą grać... nieładnie  Tongue. Ja wiem, ze to wstyd przegrać z nowicjuszem ale generał powinien być bezwstydny Wink

mój GG jest w profilu (dom) do 15 uzywam GG w pracy o innym numerze.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2007, 02:37:05 wysłane przez hubertok » Zapisane

hubertok
Sierżant (Sergeant)
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #40 : Grudzień 03, 2007, 02:46:47 »

hmm... nie mogę na skype wyszukać takiego uzytkownika....
Zagramy najwyżej pzrez pliki majlowe a zamiast pogadać to sobie popiszemy przez GG Wink

kempczol
Porucznik (First Lieutenant)
*

« Odpowiedz #41 : Grudzień 04, 2007, 09:29:33 »

witam - z tym, ze mogą być problemy bo ja gram po raz pierwszy PbEM wczesniej tylko przez hamachi. To bedzie pierwsza gra PG2 po sieci - więc nastaw się na tłumaczenie Wink

Nie mam skype ale postaram się zainstalować. ZRób turę i wyslij mi najlepiej na maila hubertok@interia.pl . Chyba najrozsadniejszy prestiż to 100:100 ale nie mam pewności.

Jak rozumiem nie ma reloadów ani cancel.

Cieszę się, że ktoś się odezwał. Stare wilczki jakieś takie spanikowane i nie chcą grać... nieładnie  Tongue. Ja wiem, ze to wstyd przegrać z nowicjuszem ale generał powinien być bezwstydny Wink

mój GG jest w profilu (dom) do 15 uzywam GG w pracy o innym numerze.

Nie przeginaj !
Wysłałem wyzwanie !
Czekam na odpowiedź !

Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.
hubertok
Sierżant (Sergeant)
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #42 : Grudzień 04, 2007, 10:14:34 »

a gdzie te wyzwania widać? Jak wysyłać wiem ale jak odbierać ni cholery Sad

Ervin von Rommel
Global Moderator
Generał dywizji (General Major)
*

Achtung Panzer!

« Odpowiedz #43 : Grudzień 04, 2007, 10:30:15 »

a gdzie te wyzwania widać? Jak wysyłać wiem ale jak odbierać ni cholery Sad

hej

normalnie dostajesz je na maila (tego którego podałeś przy rejestracji na stronie).

POZDRAWIAM!!!

Ervin von Rommel
lejsik
Sierżant (Sergeant)
*

« Odpowiedz #44 : Grudzień 04, 2007, 11:53:36 »

Witam
Ja jakiś czas temu zgłosiłem cheć do gry w dowolny sposub w dowlnmscnrjuszu bo po roku przerwy BRAKUJEMI OGRANIA  i aż sie pale do gry , a tu nikt sięnie odezwał Huh?
Może ktos chce jednak ze mną zagrać ( i latwo wygrać bo bbbbbaaaardzo dawno przez meila skypa czy w inny sposób nie grałem HuhHuh?).
Strony: 1 2 [3] 4 5   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Aktualnie w bazie: 59 gry strategiczne 12 stare gry do pobrania 5 recenzje 2 poradniki 37 plików 333 zdjęć w galerii 87 newsów
Polityka prywatności | Disclaimer | O nas | Współpraca | Sitemap | Kontakt | Kanały RSS
© 1996-2008 The Generals' Guild Team All Rights Reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt F.D.G. STUDIO, script by Szarik and Depet