STR
Generał brygady (Brigadier General)
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopad 20, 2007, 05:08:47 » |
|
witam
Jestem w dalszym ciágu bez internetu. Problemy lokalowe :/ Szarik zdejmij mnie ze wszystkich Reprezentacyjnych walk. Na ta chwile nie wiem kiedy bede mogl podjac walki z przeciwnikami. Jak wroci wszystko do normy odezew sie.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
STR - PL
|
|
|
Rommel
Generał dywizji (General Major)
|
 |
« Odpowiedz #31 : Listopad 27, 2007, 10:40:55 » |
|
Kto jest chętny na paryjkę w panzera przez skaypa?? Chetnie z kims bym powalczył. Rommel erwinrommel_pl tak mnie znajdziesz na skaypie po 21
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hubertok
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudzień 02, 2007, 04:43:46 » |
|
witam chętnie zagrałbym w zitadelle rosjanami aby na początek nie przegrać szybko  ustawienie 100:100 mogę dziś po 20 mój GG 7890863
|
|
|
|
|
|
"O Boże, jesli wogóle istniejesz, zbaw mą duszę, jesli wogóle mam jakąś duszę!"
Brytyjski żołnierz w bitwie pod Blenheim
|
|
|
Depet
Administrator
Marszałek (General of Army)
Główny Strateg Kraju
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudzień 02, 2007, 05:23:59 » |
|
witam chętnie zagrałbym w zitadelle rosjanami aby na początek nie przegrać szybko  ustawienie 100:100 Witaj na forum i w lidze !To zapewne TY pisałeś do mnie na GG - niestety tym razem nie mam już czasu żeby zagrać (wpierw muszę skończyć gry które mam na tapecie) ale gorąco polecam opcje na stronie Wyzwanie >> http://ssi.gildiageneralow.pl/challenge.php - wyślij info szczególnie do Krisa, Janusa i pepe1941 !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hubertok
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudzień 02, 2007, 06:59:44 » |
|
wezwałem waszmościów ale mam dużą ochotę zagrać DZISIAJ! Niestety wątpię czy akurat dziś odpowiedzą... Może jednak szanowny moderator się skusi - szybko wklepę niemiaszków w ziemię i po krzyku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depet
Administrator
Główny Strateg Kraju
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudzień 03, 2007, 12:14:16 » |
|
Może jednak szanowny moderator się skusi - szybko wklepę niemiaszków w ziemię i po krzyku  Ja bym się bardzo skusił gdyby nie moje kłopoty z czasem  a co do samej gry przez skype - proponuje przejrzeć strony osobiste graczy aktywnych (najlepiej zacząć od tych co znajdują się w tabeli ligowej) - tam masz podane wszelkie możliwe namiary na gg, skype wraz z systemem pokazującym status - jeśli ktoś jest dostępny możesz w 5 minut zagadać i umówić się na szybką grę. Jeśli natomiast interesuje Cię gra online to sprawa jest jeszcze łatwiejsza - wchodź na WARZONE i masz masę graczy do natychmiastowej gry ! 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2007, 12:16:33 wysłane przez Depet »
|
|
|
|
|
|
hubertok
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudzień 03, 2007, 12:24:20 » |
|
nie za bardzo rozumiem tę grę przez skype. To tak samo jak PbEM ale save jest wysyłany przez komunikator?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depet
Administrator
Główny Strateg Kraju
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudzień 03, 2007, 12:27:56 » |
|
nie za bardzo rozumiem tę grę przez skype. To tak samo jak PbEM ale save jest wysyłany przez komunikator? Dokładnie - gra jest dynamiczna bo w czasie kiedy Ty rozgrywasz ture Niemcami...przeciwnik rozgrywa Rosjanami drugą...a później zmiana...praktycznie non stop gra którą w każdej chwili można przerwać i wrócić do niej później...no i można pogadać  . On-Line z kolei jest najprostsza - żadnych tur w formie plików tylko bezpośrednia gra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VonLitwin
Sierżant (Sergeant)
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudzień 03, 2007, 02:28:48 » |
|
Hej Hubertok ja mogę z tobą zagrać z chęcią pogonie tych czerwonych oberwanców  w domku jestem po 20 jakby co szukaj mnie na skypie "Vonlitwin"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hubertok
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudzień 03, 2007, 02:35:19 » |
|
witam - z tym, ze mogą być problemy bo ja gram po raz pierwszy PbEM wczesniej tylko przez hamachi. To bedzie pierwsza gra PG2 po sieci - więc nastaw się na tłumaczenie  Nie mam skype ale postaram się zainstalować. ZRób turę i wyslij mi najlepiej na maila hubertok@interia.pl . Chyba najrozsadniejszy prestiż to 100:100 ale nie mam pewności. Jak rozumiem nie ma reloadów ani cancel. Cieszę się, że ktoś się odezwał. Stare wilczki jakieś takie spanikowane i nie chcą grać... nieładnie  . Ja wiem, ze to wstyd przegrać z nowicjuszem ale generał powinien być bezwstydny  mój GG jest w profilu (dom) do 15 uzywam GG w pracy o innym numerze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2007, 02:37:05 wysłane przez hubertok »
|
|
|
|
|
|
hubertok
|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudzień 03, 2007, 02:46:47 » |
|
hmm... nie mogę na skype wyszukać takiego uzytkownika.... Zagramy najwyżej pzrez pliki majlowe a zamiast pogadać to sobie popiszemy przez GG 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kempczol
Podporucznik (Second Lieutenant)
|
 |
« Odpowiedz #41 : Grudzień 04, 2007, 09:29:33 » |
|
witam - z tym, ze mogą być problemy bo ja gram po raz pierwszy PbEM wczesniej tylko przez hamachi. To bedzie pierwsza gra PG2 po sieci - więc nastaw się na tłumaczenie  Nie mam skype ale postaram się zainstalować. ZRób turę i wyslij mi najlepiej na maila hubertok@interia.pl . Chyba najrozsadniejszy prestiż to 100:100 ale nie mam pewności. Jak rozumiem nie ma reloadów ani cancel. Cieszę się, że ktoś się odezwał. Stare wilczki jakieś takie spanikowane i nie chcą grać... nieładnie  . Ja wiem, ze to wstyd przegrać z nowicjuszem ale generał powinien być bezwstydny  mój GG jest w profilu (dom) do 15 uzywam GG w pracy o innym numerze. Nie przeginaj ! Wysłałem wyzwanie ! Czekam na odpowiedź !
|
|
|
|
|
|
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.
|
|
|
|
hubertok
|
 |
« Odpowiedz #42 : Grudzień 04, 2007, 10:14:34 » |
|
a gdzie te wyzwania widać? Jak wysyłać wiem ale jak odbierać ni cholery 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ervin von Rommel
Global Moderator
Generał dywizji (General Major)
Achtung Panzer!
|
 |
« Odpowiedz #43 : Grudzień 04, 2007, 10:30:15 » |
|
a gdzie te wyzwania widać? Jak wysyłać wiem ale jak odbierać ni cholery  hej normalnie dostajesz je na maila (tego którego podałeś przy rejestracji na stronie). POZDRAWIAM!!! Ervin von Rommel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lejsik
Sierżant (Sergeant)
|
 |
« Odpowiedz #44 : Grudzień 04, 2007, 11:53:36 » |
|
Witam Ja jakiś czas temu zgłosiłem cheć do gry w dowolny sposub w dowlnmscnrjuszu bo po roku przerwy BRAKUJEMI OGRANIA i aż sie pale do gry , a tu nikt sięnie odezwał  ? Może ktos chce jednak ze mną zagrać ( i latwo wygrać bo bbbbbaaaardzo dawno przez meila skypa czy w inny sposób nie grałem   ?).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|