Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier
Portal Gier Strategicznych | The Generals' Guild | Biblioteka Gier Strona główna | Pomoc | Szukaj | Zaloguj się | Rejestracja
Marzec 12, 2010, 04:04:10 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Western Front / East Front  (Przeczytany 2856 razy)
Mirkus
Sierżant (Sergeant)
*

« : Maj 31, 2009, 09:01:05 »

Kiedyś Talonsoft wypuścił takie gry przypominające serię Panzer General tylko z grafiką pseudo 3D i walki toczyły się w skali Batalionu. Czy ktoś z Was w to gra ?
zsamot
Marszałek (General of Army)
*

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 04, 2009, 01:37:20 »

Eastern front? Ja grałem, chwilkę, nie mogłem załapać, ale to coś chyba bardziej w stylu close combat?

Si Vis Pacem, Para Bellum!
http://www.pg2.net.pl/
Pisz poprawnie po polsku!
http://bykom-stop.avx.pl/index.html
Mirkus
Sierżant (Sergeant)
*

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 04, 2009, 11:16:22 »

Tak to wygląda. 

To była turówka. Sterowanie troszkę było udziwnione bo np żeby atakować trzeba było wcisnąć odpowiedni przycisk. Miałem kiedyś opis wszystkich funkcji ale gdzieś mi wessało. Pytam czy ktoś nie grał bo bylo tam dużo opcji i żeby zrozumieć mechanizm walki to przydałby się jakiś poradnik.

* reich_790screen002b.jpg (120.73 KB, 790x593 - wyświetlony 298 razy.)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 11:25:22 wysłane przez Mirkus » Zapisane
Nordwind
Sierżant (Sergeant)
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 20, 2009, 11:25:17 »

Bardzo dobra strategia. Grałem dużo w Eastern i Western Front kilka lat temu.
DiP
Szeregowy (Private E-2)
*

« Odpowiedz #4 : Październik 20, 2009, 11:24:14 »

Hej

Gram w to od poczatku :  Estern Front, Western Front, Rising Sun i  Estern Front II
W razie pytań pomoge Wink

pozdrawiam
MM
Major (Major)
*

« Odpowiedz #5 : Październik 25, 2009, 04:27:22 »

Grałem kiedyś w Western Front. Była to moja pierwsza strategia turowa w skali taktycznej. Oceniam ją znacznie wyżej niż PG i Steel Panter. Skomplikowana była znacznie bardziej, lecz przez to można było czerpać więcej radości z gry. Moim zdaniem także siła jednostek była lepiej odwzorowana.
Nie wiem już czemu przestałem grać. Pewnie z braku czasu, a tego ta gra wymagała wiele.
Ryan
Moderator
Kapitan (Captain)
*

« Odpowiedz #6 : Styczeń 05, 2010, 09:33:01 »

Z tego co wiem gry są ciągle dostępne na stronie Matrixa. Wszystkie trzy epizody pod wspólnym tytułem John Tillers Campain Series. Też sporo grałem więc jeśli ktoś ma konkretne pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Aktualnie w bazie: 59 gry strategiczne 12 stare gry do pobrania 5 recenzje 2 poradniki 37 plików 333 zdjęć w galerii 87 newsów
Polityka prywatności | Disclaimer | O nas | Współpraca | Sitemap | Kontakt | Kanały RSS
© 1996-2008 The Generals' Guild Team All Rights Reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt F.D.G. STUDIO, script by Szarik and Depet